par som spelar biljard
existentiell vägledning

Dejtingcoach

Har du fastnat i ett mönster i ditt dejtande som inte tar dig dit du vill? Längtar du efter att ditt dejtingäventyr ska leda fram till något som känns helt äkta?

Du kan alltid chansa på att du bara inte hittat rätt än och fortsätta som vanligt. Men när den viktigaste faktorn—du själv—fortsätter att vara densamma så kommer det antagligen inte vara någon framgångsrik strategi.

Äkthet kommer inifrån

Jag vill att du ska hitta rätt i ditt dejtande.

Det kan du bara göra om du har tillit till dig själv och är i kontakt med dina känslor. Om du vågar visa dig, om du vågar öppna dig för kärlekens möjlighet på ett äkta och oförställt sätt. Det kan låta hårt men är du inte äkta så blir inga möten äkta. Är du bara ute efter att lära dig några enkla raggningsknep så är jag inte rätt coach för dig.

Tänk mindre och lev mer

Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp på ditt liv och jobbar med det som hindrar dig från att vara autentisk. Din dejtingprofil och dina förväntningar. Relationsmönster, rädslor och värderingar. Dina styrkor och dina förbättringsmöjligheter.

Målet är att du inte längre ska försöka leva upp till en bild av den du tror du behöver vara. Istället kommer du lära dig leva inifrån och ut—vara den du är. Utfallen i ditt dejtande kommer ändå kunna variera (såklart), men när du håller dig sann mot dig själv kommer det aldrig längre kännas fel. Det blir istället roligt, spännande och ger energi istället för att kosta.

När du når fram dit kommer du också snart upptäcka att andra tycker detta är en väldigt tilltalande egenskap.

Redo?

En coachningsserie omfattar vanligtvis 6-8 tillfällen à 50 minuter. Vi ses på Zoom eller centralt i Stockholm (Luntmakargatan 52). Pris 1 375 kr per tillfälle.

Kontakta mig (Tomas Walch) på telefon 0703169916 eller mejl tomas@alternaliv.se för att boka en första coachningssession.

Senast uppdaterad 11 november 2023 11:01.